در راستای توسعه زیست بوم کارآفرینی فنآوری فرهنگی و خلاق؛
بنیاد ملی توسعه فنآوری های فرهنگی با مدرسه اسلامی هنر تفاهم نامه همکاری منعقد کرد
در طول تاریخ، رشد و گسترش هنر همواره در ارتباطی تنگاتنگ با باورهای مذهبی و دینی صورت گرفته است. به گونهای که همواره دین توانسته است محتوای هنر را تحت تاثیر قرار دهد. در دهه های اخیر اما رونق هنر مدرن توانسته تا حد زیادی هنر مذهبی و سایر شاخه های هنر را تحت الشعاع خود قرار دهد. به همین دلیل کار آمدی و روز آمدی هنر اسلامی و بازگشت آن به زندگی مردم یکی از مباحث مهم در حوزه هنر و فرهنگ ایرانی اسلامی به شمار می رود. بر این اساس بنیاد ملی توسعه فنآوری های فرهنگی با هدف توسعه صنایع خلاق و فرهنگی و ارتباط آن با مقولات مختلف هنر اسلامی، با مدرسه اسلامی هنر تفاهم نامه همکاری امضا کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی توسعه فنآوری های فرهنگی، اهم تعهدات طرفین در این تفاهم نامه عبارتند از: تمرکز بر توسعه فنآوری ها با رویکرد ایجاد مرکز صادرات فنآوری های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، تولید، ترویج و نشر مفاهیم مرتبط با حوزه فنآوری های نرم و صنایع فرهنگی و هنری، مشارکت در تولید محتوا، برنامه و استفاده از ظرفیت های رسانه ای موجود جهت ترویج و گفتمان سازی در حوزه فنآوری های نرم و فرهنگی و هنری، مشارکت در راه اندازی مراکز نوآوری تخصصی صنایع فرهنگی و خلاق، همکاری در راستای توسعه کارآفرینی اجتماعی در حوزه فنآوری فرهنگی در کشور و….
گفتنی است که مدرسه اسلامی هنر به عنوان نخستین و تنها موسسه فرهنگی آموزشی برآمده از حوزه علمیه، در زمینه تبیین مبانی نظری دین و هنر، به آموزش و تربیت طلاب حوزه های علمیه مشغول بوده و جمعی از طلاب اهل هنر در حوزه علمیه قم را در این مدرسه گرد هم آورده است. این مدرسه اسلامی در بخش آموزش عالی دارای رشته های مختلف در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بوده و در بخش آموزش آزاد به آموزش رشته های مختلف هنری به علاقه مندان مشغول است. کارآفرینی و تولید محتوا در عرصه هنر نیز از جمله دیگر فعالیت های این مجموعه به شمار می رود.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.