پلتفرم های فرهنگی نمود عملی به کارگیری فنآوری در خدمت به صنایع فرهنگی است

449 بازدید

مدیر ملی رسته فنآوری اطلاعات یونیدو درآیین رونمایی از پلتفرم پارتیا:

پلتفرم های فرهنگی نمود عملی به کارگیری فنآوری در خدمت به صنایع فرهنگی است

وزارت کار از چند سال قبل با همکاری سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) برنامه ای را برای توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار در ایران شروع کرده است. در این برنامه رویکرد اصلی این است که به جای تمرکز بر یک بنگاه بر صنعت و یا زمینه های خاصی از کسب و کار توجه شده و با یک سری از برنامه ها و اقدامات مداخله ای دولت و بخش خصوصی سعی بر ارتقاء آن ها شود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی توسعه فنآوری های فرهنگی، مهندس ابطحی مدیر ملی رسته فنآوری اطلاعات یونیدو که در مراسم رونمایی از پلتفرم «پارتیا» سخن می گفت، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: یکی از اصلی ترین این حوزه ها، فنآوری اطلاعات و ارتباطات یا ICT هست. ما در این موضوع سعی داشته ایم بتوانیم ICT را در خدمت کسب و کارهای مختلف در کشور قرار دهیم تا صاحبان کسب و کارها بتوانند از آن بر کسب مزیت رقابتی، ارتقاء فعالیت و توسعه درآمد و کسب و کارشان استفاده نمایند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهداف شکل گیری و کارکرد های ویژه بنیاد ملی توسعه فناآوری های فرهنگی اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از اقدامات صورت گرفته در این زمینه تشکیل نهادهای برخواسته از دل بخش خصوص با هدف به کارگیری ICT درخدمت به کسب و کارهای مختلف بوده است. از جمله این نهادها بنیاد ملی توسعه فنآوری های فرهنگی است که در حوزه صنایع فرهنگی تا کنون اقدامات ارزشمندی را صورت داده و بستری را فراهم آورده است که این صنایع بتوانند از فنآوری های نوین اطلاعات و ارتباطات در توسعه کسب و کار خود استفاده نمایند. در واقع هدف اصلی شکل گیری این بنیاد کمک به توسعه صنایع خلاق و فرهنگی در کشور بر پایه به کارگیری فنآوری های جدید است.

مهندس ابطحی ادامه داد: برنامه ریزی ما این است که حداکثر تلاش خود را در قالب این بنیاد برای استفاده از فناوری های جدید در عصر حاضر به عنوان عامل ایجاد مزیت برای کسب و کارها، در خدمت فرهنگ و هنر و صنایع خلاق کشور در آوریم تا بتوانند حضور خود را در بازارهای داخلی و بین المللی گسترش دهند.

مدیر ملی رسته فنآوری اطلاعات یونیدو در ادامه با اشاره به آیین رونمایی از پلتفرم «پارتیا»  اظهار داشت: هدف از راه اندازی پلتفرم هایی از این دست در حوزه صنایع فرهنگی ایجاد یک بستر واحد برای تعامل و همکاری دست اندرکاران، تولیدکنندگان، سرمایه گذاران دولتی و خصوصی محصولات فرهنگی و همچنین مصرف کنندگان نهایی این محصولات می باشد.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: آرزو داریم که روزی شاهد فعالیت خانواده بزرگی از هنرمندان کشورمان در بستر این پلتفرم های فرهنگی و عرضه هر چه بهتر محصولات و ارتباط ساده تر با خریداران و مصرف کنندگان نهایی محصولاتشان باشیم.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://www.iranctech.ir/?p=2176
اشتراک گذاری:

نظرات

0 نظر در مورد پلتفرم های فرهنگی نمود عملی به کارگیری فنآوری در خدمت به صنایع فرهنگی است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.