گفتگوی زنده با موضوع: مدیریت کسب وکارها (جناب آقای اسدی و سرکار خانم رستم خانی)

185 بازدید

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی توسعه فنآوریهایی فرهنگی، دکتر امیر حسین اسدی مدیرعامل این بنیاد و داور مسابقه تلوزیونی “میدون”، سلسله گفتگوهایی را با محوریت کسب و کار و تمرکز ویژه بر موضوع کسب و کارهای مجازی، با خبرگان عرصه کسب و کار، ترتیب داده است.

بخشی از این سلسله مباحث، در ساعت 20 روز دوشنبه 25 فروردین ماه 99، با خانم دکترفاطمه رستم خانی کارشناس عالی معاونت توسعه کارآفرینی واشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از طریق گفتگوی زنده اینستاگرام، صورت پذیرفت.

در ابتدا دکتر اسدی توضیحات کاملی را درخصوص شرایط حال حاضر استارتاپ ها و کسب و کارهای حوزه فناوریهای فرهنگی ارائه نموده و اظهار داشت: در شرایط شیوع ویروس کرونا، کسب وکارها در حوزه فرهنگی، مانند گردشگری، سینما، تئاتر، موسیقی، صنایع دستی و… یکی از بیشترین آسیب ها را دیده اند. از این رو یکی از بهترین روش ها و راهکارها برای توسعه و پایداری اینگونه کسب وکارها، ارائه مشاوره های لازم در جهت پایداری و تاب آوری در شرایط فعلی است.

در ادامه خانم دکتر رستم خانی به بحث آموزش و توانمند سازی نیروی انسانی در کسب کارها اشاره کرد و گفت: یکی از بهترین شرایط ارتقاء بهره وری برای کارآفرینان، شناخت نیازها و استفاده از فرصت های شناسایی شده در حوزه کسب و کارهاست.

وی افزود: در وضعیت فعلی که بیشتر جوانان برای حفظ سلامت خود در خانه به سر می برند، توجه به توسعه آموزشهای آنلاین یکی از راهکارهای اساسی است. برگزاری دوره های کد نویسی آنلاین که برای کودکان و نوجوانان به تازگی توسط بنیاد توسعه فناوریهای فرهنگی راه اندازی شده است، یکی از همین اقدامات موثر در شرایط فعلی است.

کارشناس عالی معاونت توسعه کارآفرینی وزارت کار افزود: راهکار دیگر توجه به تولید محتوا با فرمت ها وشیوه های مختلفی چون پادکست، متن، فلیم کوتاه، انیمیشن و… است، که در معرفی و ارائه خدمات و تبلیغات کسب و کارها ی حوزه فرهنگی می تواند نقش بسزایی داشته باشد.

دکتر رستمی تصریح کرد: تولید محتوا در وب فارسی، حدود یک درصد از وب جهانی است. با توجه به دستور کار 10 برابر شدن محتوای وب فارسی در دولت، این فرصت بسیار مناسبی است که هم اکنون در دسترس همه افراد است و می توانند از آن استفاده کنند.

دکتر اسدی، مدیرعامل بنیاد ملی توسعه فناوریهای فرهنگی درخاتمه این گفتگو، پیشنهاد برگزاری یک استارتاپ ویکند با موضوع کرونا و صنایع فرهنگی را ارائه نمود و اظهار امیدواری کرد که این برنامه با همکاری صداوسیما، اصحاب رسانه و هم چنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درآینده هرچه نزدیک برگزارگردد.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://www.iranctech.ir/?p=2078
اشتراک گذاری:

نظرات

0 نظر در مورد گفتگوی زنده با موضوع: مدیریت کسب وکارها (جناب آقای اسدی و سرکار خانم رستم خانی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.